Verzorging, Technieken, Behandeling enz.

 

Heeft u last van snelbrekende of splijtende nagels krijgen ze nooit allemaal de gelijke lengte, of wilt u voor een speciale gelegenheid mooie verzorgde nagels? Dan bieden kunstnagels een uitkomst.

 

Verzorging

 

De dagelijkse verzorging van uw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook uw handen en nagels verdienen daarbij aandacht.  Handen en nagels zijn immers blikvangers en verdienen daarom verzorging. Dees nagelstudio helpt u en zorgt net voor dat beetje extra.

 

Mooie nagels zijn een sieraad voor uw handen en zijn tevens uw visitekaartje. Helaas is niet iedereen met stralende nagels bedeeld. Nagels kunnen splijten en breken. Of misschien bijt u nagels en wilt u daarvan af. Kunstnagels zijn dan de manier om dit op te lossen.

 

Techniek van de gelnagels

 

Dees nagelstudio werkt met gels die op natuurlijke nagels of kunstnagels worden aangebracht. Deze zorgen voor een langdurig resultaat. Men noemt dit gelnagels. Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur. Gelnagels zijn een echte revolutie op het gebied van de verzorgde nagels!

 

Zo’n laagje gel aanbrengen op natuurlijke nagels, is een veel gebruikte methode. U kunt ze verlengen en/of verstevigen. Voor het verlengen van de nagels gebruik ik tips of een sjabloon. De nagels kenmerken zich door een natuurlijke look, zijn niet van echt te onderscheiden en hoeven niet eens gelakt te worden als men dat niet wil. Gelnagels zijn zeer flexibel en sterk.

 

Hoe worden de gelnagels aangebracht

 

De gel wordt op de natuurlijke nagel aangebracht met een penseel in een ronddraaiende of strijkende beweging. Laagje voor laagje wordt de nagel opgebouwd totdat er een nette nagel is ontstaan. Die nagel gaat dan onder de UV lamp om uit te harden. Als alle nagels klaar zijn moet nog een plaklaag verwijderd worden. Als dit gedaan is kunnen de nagel gemodelleerd worden met een speciale vijl. Tot slot komt er nog een laatste gel laag overheen om de nagels te laten glanzen.

 

Colorgel

 

De colorgel kan in verschillende kleuren worden aangebracht U kunt voor gelnagels kiezen met een natuurlijke look, Colorgel of een French manicure look. Colorgel is een gekleurde gel die vergeleken kan worden met nagellak. Colorgel kan alleen verwijderd worden door hem er af te vijlen. Er kan echter zonder problemen met een nagellak overheen worden gelakt. Als de nagellak wordt verwijderd met remover verschijnt de oorspronkelijke gel kleur.

 

French manicure

 

Ofwel de witte randjes op de toppen van u nagels. Dit kan worden aangebracht door middel van een laagje witte gel. Daarover heen wordt een laag bescherm gel aangebracht. Hierdoor blijft de French manicure 3 a 4 weken zitten.


De behandeling

 

Een volledige behandeling duurt circa 1,5 tot 2 uur en moet normaal om de 3 a 4 weken na het aanbrengen van de kunstnagels worden bijgewerkt in verband met uitgroei van de eigen nagels. Immers onder uw kunstnagel groeit uw eigen nagel gewoon door. Tijdens deze behandeling wordt de kunstnagel weer korter gevijld en wordt de bolling (die er voor zorgt dat de nagel stevig blijft), terug in zijn oorspronkelijke vorm gevijld. Gebeurt dit niet, dan wordt de kunstnagel te zwaar en zal deze sneller afbreken. Ook wordt de uitgroei dan bijgewerkt. Gelnagels die volgens deze methode worden aangebracht, kunnen in bijna elke gewenste lengte worden gedragen.

 

Gel op eigen nagels

Het kan zijn dat u geen kunstnagels wilt, maar wel stevige nagels. Een oplossing kan zijn om uw eigen nagels te verstevigen met gel zonder deze te verlengen. Zo kunnen de nagels onopvallend op de gewenste lengte groeien zonder dat ze splijten of breken.   

Tekstvak: Magnetic folder.PDF (6,6MB)
Tekstvak: Bestsellers van Magmetic.PDF (2,8MB)
Tekstvak: Master of Manicure folder.PDF (0,4 MB)
Tekstvak: Hollywood Nails folder.PDF (2,8 MB)

(Klik op de foto om de folder  te downloaden)

(Klik op de foto om de folder te downloaden)

(Klik op de foto om de folder te downloaden)

(Klik op de foto om de folder te downloaden)

UV lamp

OPI nagellakken

Techniek en verzorging

Tel     : 06-466 360 19 / Geleen

E-mail: info@deesnagelstudio.nl