Dank u voor het bezoeken van mijn site.

 

Mijn naam is Desiree Uffink. Samen met mijn man woon ik al een aantal jaren in Geleen. Ik werk nu ruim 24 jaar met veel plezier als nagelstyliste. Na een aantal jaren een mooie tijd te hebben gehad bij Magic Nails, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Dit keer niet alleen als eigen onderneemster, maar nu ook met een eigen nagelstudio. Sinds 2005 ben ik werkzaam als zelfstandig nagelstilste in mijn eigen nagelstudio.

 

In de afgelopen jaren heb ik een hechte vaste klantenkring opgebouwd en wordt de professionaliteit gewaardeerd die zich uit in precisie, hygiëne en vakkundigheid. Ook de producten die Dees nagelstudio toepast komen van topfabrikanten en zijn van de hoogste kwaliteit. Ik werk vooral met de producten van Magnetic, Hollywood Nails en OPI.

 

U bent van harte welkom om eens langs te komen en vrijblijvend kennis te maken. U kunt ook een afspraak maken voor een gratis proefnagel.

 

 

Openingstijden zijn:

 

Op afspraak van  maandag t/m vrijdag  8.30u—1800u

 

 

Mijn basis als nagelstyliste ligt in de gedegen opleiding die ik heb gedaan bij Magnetic Nail Academy van Mey Liang te Soesterberg. Een opleidingsinstituut met een ervaring van ruim 20 jaar. De vakkennis houd ik bij door het volgen van cursussen en het bezoeken van vakbeurzen.

 

Welnu, Dees nagelstudio heeft u het volgende te bieden:

 

· Weekend nagel reparatie service.

· Hygiëne systeem zoals het hoort.

· Bewezen kwaliteit, al 22 jaar lang.

· Gezellige, rustige sfeer.

· Een gebalanceerd product aanbod.

· Airconditioning, voor de warme zomers.

· Een goede verwarming voor de koude winters.

· Salon met eigen ingang en wc en keuken, voor de gewenst privacy.

 

Wilt u uw handen en nagels in stralende conditie houden, maak dan regelmatig een afspraak.

 

Wie ben ik...

Tel     : 06-466 360 19 / Geleen

E-mail: info@deesnagelstudio.nl